Offentlig avkomma och Kineser på led

Chipelip allesammans! 

Nya året är firat med dunder och brak. Den lediga dagen blev, trots knaggligt väder, ännu en dag som var värd att vakna upp till. Vi kom iväg lite för sent. Bestämde en tid. Den första föll på grund av mig, jag känner ett visst tvång numera att trycka på tangenterna för publikens skull. Den andra bestämda tiden hölls inte heller, detta på grund av Peter. Han var tvungen att visa sitt ansikte för kärleken där hemma. Jag tror att även Jon var upptagen med något men han höll sig i skymundan och levde på andras misstag. Fulspel kallas det, men man kan ju inte riktigt bli arg på en sån kille. Han är så fin. 

Dagens första aktivitet var museum. Vi har pratat ett tag om att gå dit och nu var det äntligen dags. De har en hajutställning där för tillfället och det lät ju lite coolt. På vägen dit var vi glada. Så glada att vi kände att det här kräver ju en serie med utlösning av sig själv. Detta fantastiskt fenomen. På Boston tea party (program på kanal 5 med radarparet Filip och Fredrik), när det var en sexexpert med i programmet, så kom det på tal att det finns människor av det manliga könet som kan få utlösning av sig själv. Utan att röra pålen. Bara genom att titta på den, alternativt på pornografiskt material. Fredrik Wikingsson tyckte det var århundradets partytrick. Så vi var ju tvungna att testa det. Här har vi resultatet. 



Glada pågar. Peter visar stolt upp sin mustasch, Jon försöker visa upp sin mustasch och jag väljer att göra något väldigt konstigt med min hand samtidigt som jag nästan ramlar ner från räcket.



"Jag gillar utlösning av sig själv bäst när man sitter på huk, man får ut mer av det." sa Jon. Givetvis ställer vi andra upp på hans önskemål och levererar ett bra resultat i Sydneys mest nerpissade tunnel.



"Utlösning av sig själv vid en palm vet ju varenda jävel att det är det bästa." sa Peter med pondus i rösten.



Jag och Peter valde det mer traditionella alternativet medan Jon ville uppleva en utlösning av sig själv i buskarna. 



Utlösning av sig själv med havsutsikt vid Darling harbour ger ett väldigt bra resultat. Här kan man gotta sig länge.



"Åh, jag måste ta ett litet brake. Utlösning av sig själv i värmen tar på krafterna. Låt oss kyla ner våra kroppar och snoppar med lite glass." sa jag. Grabbarna var inte sena med att haka på. 



Inne på museet hade de ac. Då började vi med utlösningen igen. I det här lilla utrymmet hände det absolut ingenting. Det var lite havsljud och olika saker de hittat som en gång tillhört den Australiska armén. Det är inte heller större än vad bilden visar. Fruktansvärt tråkigt utrymme. Vi gick i alla fall in där och levererade en utlösning av sig själv. 



Att hänga i barnrummet är lite tabu när man är över 20. Men de hade konstrueret stället till en liten låtsasstrand. Det förtjänade en utlösning av sig själv. Här ligger vi, på playan. 



Här har vi märkt hur tråkigt det är på museum. Fick ändå till en sista utlösning av sig själv. Hajutställning var inget att ha. Inte ens en riktig haj, bara massa prototyper. Skalenligt var det inte heller. Stod en liten text om hur stora de kan bli bara. Men det vill man ju inte se. Man vill se hur stora de ÄR. Visa mig det, så ser ni mig på ett museum igen.



Vi åt sen alldeles för dyr kebab. Peter såg min tallrik och kände att han också skulle ta en. Han såg hur mycket jag hade på min men valde ändå att köpa till extragrejer. Grabben är orutinerad och börjar med extragrejerna. Detta restulterar i att han bara orkar äta upp halva huvudrätten. Han må vara äldre än mig men han har så mycket mer att lära om livet. 

Vädret blev kallt för första gången på väldigt länge och vi började frysa lite. Vi väntade in det Kinesiska nyårsfirandet i form av en parad. Svensk i sinnet som man är sitter man där och väntar och väntar utan att egentligen veta vad man väntar på eller hur länge man ska vänta. Peter frågade en utlänning och fick reda på att vi skulle behöva sitta där i två timmar på våra bra platser och vänta. Vi gick då. Frös gjorde vi. Jag köpte mig en tröja. En lila tröja. Vet inte riktigt vad som hänt med mig men under vistelsen har jag köpt mig en rosa t-shirt och en lila tröja. Fan också. 

Efter detta åkte vi hem snabbt, tog på oss lite mer kläder och åkte tillbaka in till stadskärnan för att skåda paraden. De hade stängt av huvudgatan i Sydney och där skulle de åka förbi med sina drakar och demoner. Det var mycket kaniner inblandat också. Som jag nämnt tidigare är det ju kaninens år i år. Det var spännande. En del kaniner var konstruerade riktigt fult men de traskade vidare. Drakar var det väldigt mycket också. Kineser gillar drakar. Jag har börjat gilla Kineser. Kineser är roliga människor. 



Här kommer kaninen åkandes på ett flak. Alla är framme med sin kamera. Det var ett stort ögonblick. 



Det visade sig att alla djuren skulle glida förbi. Här har vi ormen. Se så slug han är. Och ful, riktigt ful orm. 



Grisen. Inte konstigt att man blir ledsen när man blir retad när man ser ut såhär och väljer att njuta till fullo av ett blåsjobb i offentlig miljö. Där sjönk grisen i mina ögon. 



Här tar alla farväl av tigern. Det har vart ett bra år med många viktiga beslut, fick jag förklarat för mig. Men nu har du gjort ditt! Tiger-as! Han tar nu rast i tolv år för att börja tänka på nästa utmaning. I Kina har de en hygglig semesterersättning. 



Det var rätt mycket folk för att skåda hur kineserna firar nyår. Alla var glada. Speciellt de två längst fram. De är glada över att de lever och att de får ha så många vänner en kort stund. 

Ha en trevlig arbetsvecka! Det här kommer bli en bra arbetsvecka, energin har talat till mig. Jag känner den.
Med vänlig hälsning
Mannen som känner lite mer hopp idag än igår
Freyr

Kommentarer
Postat av: Hon!

haha, skrattar ihjäl mig!

2011-02-07 @ 09:08:43
Postat av: danne k

det här är riktiga kvalitetsinlägg! kina-människor är riktig kvalitet dom med.

2011-02-08 @ 03:33:16
URL: http://roadtrippen.se/chicago
Postat av: freyr

Tack danne! Du är en stjärna.



Härligt med anonyma kommentarer också. Man kan få groupies även genom en halvdan blogg.

2011-02-08 @ 11:28:51
Postat av: Kim Bolund

Vad rolig dina poster är! kommer definitivt läsa igen! :p Hoppas du har en kul helg :)

2011-02-22 @ 19:07:07
URL: http://jade.se
Postat av: freyr

Hej Kim Bolund! Det är roligt att du gillar mig för den jag är. Vem är du förresten? Hade vart angenämt att veta detta. Du får också ha en kul helg Kim.

2011-02-23 @ 00:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0