Vet ni inte vem Ben är?

Hejsan allesammans!

Vi har inte berättat om vår rumskamrat Ben. Det är en härlig 29-årig man från England, en förort till Manchester för att vara exakt, som ligger och sover i vårt rum om nätterna. En kväll började vi prata lite med honom och det klickade direkt. Vi pratade om väder och vind och helt plötsligt sa han: "Hey! Stop talking! I want to tell you guys about my machine." Ben har en maskin som han sover med som gör att han inte snarkar så högt. Om han inte har den på sig (ser ut som en sån mask man har när man ska somna på operationsbordet kopplat till en liten maskin som ligger på golvet) så snarkar han riktigt högt. I will snore like hell if i don't sleep with this machine, som han sa själv. Vi pratade lite om maskinen och hur jobbigt det måste vara och allt det där men han hade vant sig vid den, vilket jag tycker är väldigt bra.

Ben berättade också att han inte riktigt är som alla andra engelsmän, han gillar inte fotboll. Finns det någon i världen som känner någon som träffat en engelsman som inte gillar fotboll? Egentligen inte. Förutom dom som känner dom som känner oss. Vi har nämligen träffat en sån engelsman. Ben jobbade tidigare som bilförare, kan låta lustigt men det är det faktiskt inte. Rätt tråkigt jobb verkar det som. Man får ett samtal från en person som köpt en bil, Ben åker då och hämtar den bilen och kör den till verkstad. När bilen är klar kör han den tillbaka till personen som först ringde samtalet.

Innan Ben flyttade till Australien (har i skrivande stund vart här i ca 3-4 veckor) så bodde han hemme hos sin mamma pga att det var så dyrt att flytta till egen lya. Han har aldrig tvättat, diskat, städat eller lagat mat. Ben levde drömliv innan han kom hit. Han berättade att varje gång han kom hem från jobbet rullade hans mamma ut röda mattan och välkomnade honom hem. Tänk om man hade haft det så bra. Då hade man levt drömliv, precis som Ben.

Ha det fint!
Mvh Freyr

Ps. Vi kommer inom en snar framtid lägga upp bilder på folk vi träffat under resan. Förhoppningsvis har vi då även en bild på ben. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0