Freestyler och erotisk ensamdans

Tjena allesammans!
Nu sitter man här, likt en ensamvarg och är glad över de angenäma stunder man blir serverad i livet. Konstigt ibland att man kan vara en lycklig man när man somnat skönt klockan tio på kvällen för att vakna upp vid tvåsnåret klarvaken till ljudet av en som snarkar, en som stönar till lite då och en som ligger helt tyst, samtidigt som man inser att man nog inte kommer kunna somna om förrän det är dags att gå upp. Då kommer det självklart bli så att man är helt utslagen när man vaknar så att man inte orkar gå upp. Istället ligger man och snoozar lite för länge så man missar att duscha och får springa till arbetet istället. Klassiker som jag tror varenda en på hela jorden vart med om.
Jobbade lite idag, fick ett sms igår kväll om att det inte hade vart mycket att göra så istället för 12pm skulle jag börja 2pm. Jag blev inte det minsta ledsen utan pallrade mig dit i rättan tid för att börja med att rensa fritösen. Därefter såg jag att det faktiskt inte var mycket att göra så det blev en bra arbetsdag. I morgon kommer nog bli tuffare, då har de säkert underskattat hur mycket de behövde för denna kvällen så måste man stressa ihjäl sin kropp för att komma i fas igen. Typisk missbedömning som alla arbetsgivare någon gång gjort och som knegare blir man alltid lika svettig.
Inte hänt jättemycket denna dag, desto mer igår när vi var ute och kände på diverse pubar i Bondi Beach. Det var en bra kväll där vi först kom in till ett ställe och blev lite ledsna för att alla satt och kollade på MMA bara (sporten från staterna där de är i en bur och slår varandra till döds), men efter ett tag blev det knock out vilket resulterade i kaos. Folk började skrika och slå av gjädje, hoppade på borden och svor. Där kände vi att folket där inne levdde i af. Då blev det bättre sinnesstämningar och vi hade kul. Stötte på en ordningsvakt där inne och jag misstänker att han var över 2,10 meter lång. Jag frågade honom på bra engelska hur lång han var. Han svarade kort och gott: "Doesn't matter.". Har man Guliver framför tjatar man inte så jag lät det vara för ett tag. Gick sen fram igen till honom och fick exakt samma svar den gången också. Tråkig kille. Om han hade frågat mig en liknande fråga hade jag svarat: "Ca 1,82 meter. Lite osäker för jag har inte mätt mig på ett tag, men däromkring landar jag.".
Idag när jag hade kommit hem från jobbet gick jag till mina kära vänner och sa hej. Tänkte då vila ett tag men fick inte. Istället stack vi och lirade lite boll i en park som Anthony sa att han hade sett en gång när han var ute på löparrunda. Nu tänker en del säkert såhär: "Va?! Har Anthony börjat springa?!". Då säger jag såhär: "Han gick i raskt tempo ner för trapporna och tog på sig skon lite för fort, därefter stannade nästan hans hjärta men han samlade ändå krafterna för att ta sig till närmsta pub för att fira hans fina tankesätt med en öl eller sex."
Hur som helst, på vägen dit gick vi över gatan. När vi lyssnade in i en bil hör vi att låten Freestyler med Bomfunk mc's spelas på högsta volym. Sen öppnar vi våra ögon för att se att en tjock medelålders kvinna sitter och dansar stenhårt till låten inne i bilen. Svänger med armarna och försöker få det hårde hip hop ansiktsuttrycker. Vi stannar kvar i chock och pekar och skrattar på henne för det var bland det märkligaste man sett i hela sitt liv. Sen blev det grönt och hon rivstartade iväg samtidigt som hon pekade framåt. Kanske inte låter kul i text men det är kul, även i text. Vi hittade i af parken och blev glada. Sen körde vi lite boll och jag blev varm. Sen kom vi hem och somnade sådär tidigt. Rätt skönt ibland. En bra måltid åt vi innan vi somnade, så nu har vi gjort mamma Jonasson glad. Har fått lite inspel från olika håll och vi måste givetvis leva upp till dem alla. Idag blev det ingen öl men massa bra mat. Alla andra dagar har vi ätit sådär mat och kryddat det med en del öl. Nu har vi gjort biten med bra mat och ingen öl så det är ju avklarat så att säga. Nu kan vi fokusera helt och hållet på roligare saker.
Nu somnar jag.
Chip Chop!
Freyr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0