Hjältedåd och resor med Freja

Hej allesammans!

Kolla superhjälten!



Han kom hem en dag, efter att ha vart och sagt hejdå till sina föräldrar och lillebror som i skrivande stund sitter på ett plan på väg till Thailand, och berättade om hur han stoppat ett rån. Efter att han fick den där brickan med fri access till flygplatsens alla hemliga områden känner han att han har ansvar att göra hela världen till en trevligare plats att vistas på. Han såg en ensam kines sitta vid väggrenen då det kommer fram tre killar från Storbritannien och började knuffa på honom. Sen hör Jon dem prata till honom på ett väldigt hotfullt sätt, de ville ha hans mobiltelefon. Jon klämmer då till med sin starkaste röst och skriker: "Ey!" så det skakar i väggarna runtomkring honom. Britterna stannar då till och kollar på Jon samtidigt som de blir väldigt rädda. "We were just kidding with him" sa de i kör. "It didn´t look like he thought it was funny" svarar Jon då. "Listen, I don´t wanna fight with you. Because you are a bit bigger than me" sa en av britterna. "Yeah, I know, I´m big as a house and would beat you. Now, get the hell out of here!" De sprang då sin väg, likt Emil i Lönneberga när han gjort ett av sina hyss. Jon gick då lugnt och stillsamt hem, var i extas när han berättade det och spände sina muskler. Han har aldrig burit sitt bredaste leende så stolt som han gjorde denna dag. Jag är nöjd över att vara hans vän. 

I övrigt gjorde vi ingenting dagen efter boxing day. Vi var tvungna att sova ganska länge och äta en stabbig måltid på lokalpuben. Jag och Anthony passade på att skjuta lite rådjur och jag vann som vanligt. Vann också spelrundan vo körde idag och lyckades till och med kamma hem en andraplats på top-listan på spelet. Funderar på att bli jägare när jag blir stor. 

Idag var vi på bio också, såg the tourist och love and other drugs. The tourist var helt okej, man kan ju inte sticka under stolen med att man var glad över att det var kallt i salongen när de visar Angelina Jolie i närbild. Johnny Depp är ju också rätt stilig men har inte riktigt samma effekt på mina genitala delar. Love and other drugs är en sån film man fäller en tår till, snäppet bättre än the tourist. Vi såg dessvärre inte början på filmen. Men man kan nästan alltid gissa hur en amerikansk romantisk film börjar. 



Promenad till stadskärnan fick avsluta vår dag. Nu ligger Anthony och kollar på Rederiet som han gör hela dagarna. Han har lyckats beta av dryga 50 avsnitt på 7 dagar, bör nämnas att varje avsnitt är 45 minuter långt, Jon och Oscar sover som små barn och jag låter er erfara mina erfarenheter. 

Ha en bra dag!
Med vänlig hälsning
Freyr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0